BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Bryllupsdagen er for mange den viktigste dagen i livet. Det er en dag fylt med glede og kjærlighet, man er sammen med mennesker man er glad i, og deler uforglemmelige øyeblikk. Det er akkurat disse øyeblikkene jeg ønsker å fange for dere. Min oppgave er å forevige minnene fra deres store dag, som dere skal ha glede av resten av livet.

Som fotograf har jeg base i Oslo, men fotograferer dere mer enn gjerne hvor som helst i Norge eller i utlandet. Nedenfor finner dere en oversikt over bryllupspakkene jeg tilbyr.

Bryllupsfoto:

Denne pakken inkluderer 1-2 timers bryllupsfotografering på planlagt location. Inkludert får dere 30 stk høyoppløselige filer, retusjert i farge og sorthvitt. Dere vil også få lavoppløselige, vannmerkede bilder til bruk på facebook og mail etc.

Pris: 7 000 kr *

Bryllupsfotografering og vielse:

Denne pakken inkluderer ca 3 timers fotografering med reportasjebilder under vielse og bryllupsfotografering på planlagt location. Inkludert får dere 70 stk høyoppløselige filer, retusjert i farge og sorthvitt. Dere vil også få lavoppløselige, vannmerkede bilder til bruk på facebook og mail etc.

Pris: 10 000 kr *

Halvdags bryllupsfotografering:

Denne pakken inkluderer ca 6 timers fotografering av forberedelser hos frisøren/hjemme, reportasjebilder under vielsen, bryllupsfotografering og fotografering i begynnelsen av selskapet. Inkludert får brudeparet 150 retusjerte høyoppløselige filer, i både farge og sorthvitt. Dere vil også få lavoppløselige, vannmerkede bilder til bruk på facebook og mail etc.

Pris: 15 000 kr *

Heldags bryllupsfotografering:

Denne pakken inkluderer ca 10-14 timers fotografering av forberedelser hos frisøren/hjemme, reportasjebilder under vielsen, bryllupsfotografering, og fotografering under selskapet frem til kakekutting eller brudevalsen. Inkludert får brudeparet 300-500 retusjerte høyoppløselige filer, i både farge og sorthvitt. Dere vil også få lavoppløselige og vannmerkede bilder til bruk på facebook og mail etc.

Pris: 19 000 kr *

* Ved kjøring utenfor Oslo kommer et kjøretillegg til oppgitt pris. Alle pakkeløsninger inkluderer møte i forkant av bryllupsfotograferingen sammen med fotografen hvor vi planlegger detaljer for bildene og den store dagen.