Om Marius

Hei, velkommen til min manns fotonettside. Jeg fikk den æren av min mann å få lov til å skrive litt om hans personlige side og hans lidenskap for foto. Så da begynner vi!
Han heter Marius Bergersen og kommer fra en liten bygd med navn Os. Men da han ble født i Stavanger, bodd på Nøtterøy til han var 3 og videre oppvokst i Os med far fra Nøtterøy og mor fra Søfteland, har han en sjarmerende dialekt som ikke hører til noen plass.
Jeg tror jeg er ærlig når jeg sier at hans store lidenskap er foto, mennesker og Guds fantastiske natur. Han har en bachelor i Religion, livssyn og etikk og tar nå en mastergrad i diakoni. Han har også en 40% stilling på sagene frivillighetssentral, hvor han tilbringer mesteparten av tiden med ungdommene der.
Likevel er foto en stor del av livet hans. En ferie, bursdag, et bryllup eller en date uten et av kameraene har ikke vært aktuelt siden september 2008. Å kunne fange dyrebare øyeblikk til minne og ettertanke er det jeg tror driver han, og gjør han til den dyktige fotografen jeg kjenner.

Marius er en mann som er åpen og hjertevarm, men ikke minst en mann som liker utfordringer. Han har en evne til å fange øyeblikk som ingen visste fantes, og gir seg ikke før han vet at klienten er 100% fornøyd. Med dyktighet, profesjonalitet, og kvalitet er han en mann som yter sitt beste i hver situasjon.

Karoline Skjong Bergersen

FunFacts om Marius:

Marius er mer eller mindre tonedøv og klarer ikke å holde en eneste tone. Advarsel: ikke få han til å synge.

Han skreiv faktisk et kjærlighetsbrev på 30 håndskrevne sider til meg. Ikke rart vi er gift i dag.

For å si det så fint som Marius og Pippi:

Det har jeg aldri gjort før,

så det kan jeg helt sikkert!